Stav tvé duše

Stav tvé duše

Anotace: Naprosto obyčejná nudná básnička...

Když slyšíš vítr zpívat,
Když dozdá se Ti sen,
Ty jeho jméno řekneš
Ty myslíš na něj jen,
Pak vše, v co dosud věřilas
Je pomíjivá lež-
To Ti srdce napoví-
Pak svému srdci věř.

Veškeré hmotné hodnoty
ať vítr odnese
a Ty jen srdcem přemýšlíš-
co má ať stane se.
Když v tomto stavu nadbožském
Pak hlavu zkoušíš užívat
Pak problémy se vyskytnou-
A už je nejde zakrývat

Ne, nelze sice zapomenout
Ani na chvíli
Na ta ústa nádherná
Na úsměv přemilý
Ne, stále Tě cosi nutí
Nic bez něj neděláš s chutí
Stále nevíš co dělat
Máš po jeho lásce hlad…

Už možností moc není
A skloubit srdce s rozumem
To vůbec lehké není
Zvlášť když máš stále jenom strach
Že on jen Tvůj už není….
Autor Ammazonic, 08.01.2005
Přečteno 548x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, smutné, ale hlavně pravdivé..

20.03.2009 13:12:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí