La vie en rose

La vie en rose

Anotace: -

Dělám co můžu

abych ji našel

z hvězd mulen-růžu

jsem povynášel

 

kostýmy z peří

Belle epoque flitrů

zvu ji k večeři

v kankánů vichru

 

Edith zazpívá

"La vie en rose"

chci bdít zaživa

s Proximou pouze

 

z Montmartru hlídat

noc až do rána

polibky snídat

jež jako mana

 

nebeská slétne

na ústa rudá

ty nadpočetné

- denní odrůda

 

doteků na rty

šanson již znají

noční restarty

sny rozehrají

 

s francouzským aksán

budem se líbat

do rytmu kankán

nohama klimbat

 
Autor Petbab, 21.10.2011
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí