Asi bude bouřka

Asi bude bouřka

Anotace: ...

Mraky se stahují
Asi bude bouřka
Cikády skandují
Na okně leží kočka

Jazykem líně
Kožichem pluje
V rozlitém víně
Komár svět projel

Mraky už houstnou
Vítr se zvedá
Do rtů se kousnou
Tvář trochu bledá

Probdělou nocí
Povadlé oči
Pomněnky zkosil
Únavy pocit

Však natruc všem bleskům
Dvě těla smělá
Utečou steskům
Než obzor zbělá...
Autor Jn.s, 11.07.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí