Poslední vzkaz

Poslední vzkaz

Anotace: neřešte, jen se potřebuju vypsat...

Miluji tě,
vím že je to málo,
i přes následky,
mi to za to stálo.

I teď jsi mé všechno,
avšak nesmím tě znát,
jen bych ti ublížil,
to nejde nepoznat.

Přece to vidíš,
když spolu mluvíme,
jak svině se chovám,
jak nepřátelé se chováme.

Vím, udělal jsem spoustu chyb,
jak vrátil bych to rád,
časem hýbat neumím,
lásce klid nechci dát.

Ale věz že srdce mé,
byť na kusy rozbité,
jen a jen tobě,
vždy věrné zůstane.

Vážím si tě,
buď s jiným šťastná,
ty si to zasloužíš,
jsi mé srdce, moje hvězda jasná.
Autor Emil S-c-l-a-v-i-u-s, 13.07.2006
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Slečna z konce duhy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí