Z dlouhé chvíle a nedostatku

Z dlouhé chvíle a nedostatku

Anotace: -

Na zeleném polštáři s voňavou oblohou

I ruku v ruce vsedě vleže na sto způsobů hlavně

Když jsem s Tebou pak jsem

Doopravdy šťastný má sladká

Yvaine

 

Než se mi prsty rozutekly po klávesnici chtěl jsem stvořit

Epický srdcervoucí důkaz své lásky byť

Zatajené ale snad právě o to silnější

Ale srdce mi namísto rozumu poručilo a já

Pochopil že poskakující tep

Orosené čelo uprostřed noci s myšlenkou

Memento mori

Et carpe diem

Netřeba popisovat vznešenými slovy

Určitě postačí jediný polibek
Autor A. L. McCawley, 25.10.2011
Přečteno 406x
Tipy 9
Poslední tipující: Týna, Písnička..., hatlapatla, Makula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí