Miláčku?Hajzle!

Miláčku?Hajzle!

Anotace: proč se chováš jako hajzl?!copak to nevidíš?

Chováš se jak hajzl
Ty můj miláčku
Prej kams to vlezl
A že nic neni bez háčku

Jsi můj největší kritik
Jen mě využíváš
Tak ze mě stal se cynik
A ty si to užíváš

Máš rád mý jízlivý řeči
Jsi holt masochista
Cítím se spoutaná,skoro jak v kleci
Zvenku směje se na mě tvoje busta
Autor Janis Joplin, 13.07.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí