Jednou pochopíš

Jednou pochopíš

Anotace: Mozna to nepochopite ale jednou urcite jo :-)

Vše je stejné, ale jiné se zdá být
když den odchází a Ty začínáš snít
Má duše procitá, od Tebe utíkám
svými slzami se pomalu zajíkám

Slané slzy polykám,
na krásné chvilky vzpomínám.
Být s Tebou už nemůžu,
jak ten smutek přemůžu???
Chvíle s Tebou sladké byly,
teď se ale rozplynuly,
Byls mé teplo,
byls můj chlad,
zlomils mi srdce

Cítím bolest hluboko v srdci
křičím ticho uprostřed noci
Temnota prostoupila duši mou
a další hříšný bloudí tmou
Pochopíš
Jednou možná pochopíš…
proč mezi námi stojí mříž,
proč hledám aspoň malou skrýš,
jsem s tebou – ty mě nevidíš…

Kdo ví, třeba už rozumíš…
proč pozoruji na zdi kříž,
„Proč nevěříš?“
Co já vím…? Ty odpovíš?

Naposled mě uslyšíš…
Jen prosím, ať to nepovíš!
Vždyť život je dál, smrt zas blíž;
já vím, že ty to pochopíš…
Autor 89Rosa, 13.07.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krááásná...úplně nádherná...100

14.07.2006 19:31:00 | Katka Z

Občas chceme něco vykřičet do světa...a občas se stane, že to druzí neslyší, tak jak by měli.
Občas..se druzí v nás ztrácejí, tak jako se my ztrácíme v nich.
*80*

14.07.2006 13:51:00 | BlackTangerine

Mně osobně se hrozně moc líbí to ukončení...
Nevím proč,ale je to tak :)

13.07.2006 23:26:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Přijde mi trošku zmatená.. nějak jsem se v polovině ztratil a do konce nenalezl ... ale některé obraty jsou dobré ...

13.07.2006 22:57:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí