Pod pokličkou

Pod pokličkou

Anotace: ššš...ššš...ššš...

Uronila slzu jenž byla pro něj,
z vlaku ostatní zírají kolem.
Na ubohou dívku zapomenou,
Ti nejbližší, kteří pěli ódu svou.

Bol vyléčí čas, říkává se.
Za jak dlouho on však stane se?

V útrobách vlastních sil,
kaz tam lpí tak aby shnil.
Pomalu tráví duši čistou,
skončí jako žebrák s cystou.

Dušení není úkaz ojedinělý.
Neskončí tak jedinci uvědomělí.
Autor mamaruta, 14.07.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí