Míšánkovi,na dobrou noc podruhé...

Míšánkovi,na dobrou noc podruhé...

Anotace: Geologicko-zeměpisné veršování 2.,ovšem s tragicky pravdivým koncem...:o)

***
Podej mi ruku,žádné ptaní!
Vyprav se se mnou bez váhání
do zemí dalekých,jenž Tvá touha zvolí.
Usnout teď?? To Ti nedovolím!:o)
***
Přivoň...Orient voní mocí
pohádek tisíc a jedné noci
a i kdybys chtěla být nevinná-
Šeherezáda jsi má.

Slibuji,až dojdu na sever,
pošlu Ti lapač snů,z kajčích per
lovců indiánských kmenů.
Mám tu nejkrásnější ženu -
Tvé křivky těla teď přirovnám
k delfíním,na hladině,hrám.

Víš,lásko,v závějích za Uralem
bez Tebe srdce mi pukne žalem,
tak místo pří a hádek manželských
vezmu Tě tam,kde leží sníh a
kouzelná dlouhá noc.Můžem snad
půl roku spolu se milovat...

Budeš-li chtít,budu Tvým
Šerpou v horách,tím statečným
a provedu Tě něžně,jemně
nejhezčími kouty Země.

Až pak večer padneš únavou
po cestách,cos´ prošla,a nad hlavou
bude nám zářit Jižní Kříž-
"No,to mi neříkej!
Tak Ty už SPÍŠ ??"...
Autor Skywalker, 13.01.2005
Přečteno 1092x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

No vždyť to říkám / jde Ti odolat?

a k tomu ještě podotýkám..že neznám skrytých vnad :p

24.11.2010 03:31:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí