Motýl

Motýl

Anotace: ...dotek

Dotek motýla pálí,
pod kůži se mi ryje.
Tvé rty mě zas svádí,
blízko tvoje srdce bije.

Jen tvé paže vztažené,
ke mně se pnou.
Rozum říká ne,
tvůj hlas:
,,Buď znovu mou.‘‘

Duše tak bezbranná,
když ji okovy touhy spoutáš.
Opět tobě napospas oddaná,
znovu jen vzpomínku zanecháš……
Autor slečna Jůlie, 09.08.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, akorát už mám nějakou obcesi na hmyz a anděly,ale jinak pěkné.Ahoj.

09.08.2006 08:28:00 | Jahudkka

mam ráda doteky motýlů..pěkný*

09.08.2006 02:35:00 | Mlha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí