ZKLAMANÁ ...

ZKLAMANÁ ...

Anotace: Nechápu, že mě to ještě pořád bere ... :-(

Do očí hrnou se hořké slzy,
nechápu, že mě to pořád mrzí ...
Schoulit se do náruče zapomnění,
nevědět, necítit, být v okouzlení ...

Slůvka něžná šeptals tiše,
tolik bolí zrada tvá,
byly pouze znakem chtíče ?!
teď zůstala jsem samotná ...

Zklamaná jsem tebou samým,
mé srdce je kamenné,
jenom kvůli citům mnohým
co rozbily se o tebe ...
Autor somewhere, 09.08.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Hezky napsaný, po 1OOO OOO a prvním způsobu, pořád jiný a přesto pořád stejný. Bude líp:-)

09.08.2006 21:33:00 | grázlík

Láska někdy i bolí...jen čas vyléčí rány! Přeji, aby rychle utíkal ...

09.08.2006 13:09:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí