Odloučení

Odloučení

Anotace: Nezoufejte, bude líp!

"Odejdeš si tam"
ukáže za ní prstem.
"Miluji tě, nechci zůstat sám"
a položí si ruku na srdce s rozmáchlým gestem.
"Zůstaň prosím, nenech mě tu samého!"
vykřikne a jeho ozvěna se nese.
milá jeho do rozpaků vtáhne ho,
a on se s prosící tváří na kolena sveze.
"Co tě zahání pryč?"
posteskne si a utře si slzy,
dívka jeho z rozechvělých prstů mu sebere klíč,
on doufá, že se někdy potkají, že bude to brzy.
"Vrať se, nechci být sám!"
zoufalý hlas mu uvízne v krku,
a on se skutečně ocitne sám a sám,
vyvolená jeho srdce, mu ani na rozloučenou nepodala ruku.
Někdy to končí odloučením, už to tak bývá,
pevné vztahy mladým nepřejí, na časy smutku se stmívá
Autor Tomáš Přidal, 09.08.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí