My dva

My dva

Anotace: spolu a přece sami

Myšlenky veselý, smutný,
chytrý, hloupý i bizardní.
Nechám je přečíst jen tobě,
lásko to se smí.

Budou tě bolet a hladit
snad ti to lásko nebude vadit.

Budeš tu se mnou
a já přestanu křičet do polštáře,
řekneš mi svou pravdu,
už odmítám lháře.

Řeknem si vše
a pak na věčný časy
budou nám stačit jen oči,
nebudem potřebovat svý hlasy.
Autor Květa, 16.08.2006
Přečteno 746x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Teda ... to je ta pravá komunikace..:) Oční..:)

15.01.2007 00:09:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí