DOVOLENÁ 2006

DOVOLENÁ 2006

Anotace: Moje SLuníčko je na dovolené ..... ještě, že jsou ty mobilní telefony :-))! Není to básnička, ale mě se líbí :-))

Ta krása ranního rozbřesku
a paprsky slunce upírající se do zeleně lesa,
mi připomínají krásu a klid tvé duše...

Z lásky jsem ti natrhal kytici žluté třezalky k svátku.
Moc nevoní!
Uschne a v říjnu už bude jen na památku!

Pozdrav od koníků co skáčou po louce
a mladých ťuhýků,
co krmí se přede mnou na prose....

Jsem tu osamocený...sám....
Lásko, poraď co s tím dělat mám?
Autor Dalimila, 17.08.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí