V beztížném letu

V beztížném letu

Anotace: ...

Utonul vánek
V beztížném letu
Ze dna všech slánek
Nasypal větu

O ranním dechu
O vůni mraků
Proč jenom v spěchu
Utíkáš z prahů?

Na strunách smělých
Zahraji píseň
Pro lásku bdělých
Pro noční tíseň

V beztížném letu
Nad spící střechy
Za konce světů
Za sedmery řeky…
Autor Jn.s, 17.08.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

působivé...

17.08.2006 20:25:00 | smajiska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí