Nechci

Nechci

Anotace: trochu nadnesené,ale podle toho jak to člověk pochopí..láska ničí..

Nechci už plakat,nechci jen snít.
Nechci už jíst a ani pít.
Nechci už být na zemi.
Ne na této.Věřte mi.

Nechci už slyšet ptáky zpívat.
Nechci se do tvých očí dívat.
Nechci už čekat na zradu jen.
nechci už spatřit bílý den.

Těším se na spánek věčný,sladký..
Nebudu hledat cestu zpátky..

Mé srdce už nebude zlomené.
Budu tam šťastná - bez TEBE
Autor BlackAngel, 17.08.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí