Podoby

Podoby

Anotace: ***

Jsem jedna z tisíce hvězd,
Ty hvězdář co mě našel a pojmenoval.

Jsem jedna z tisíce ryb,
Ty rybář co mě ulovil a svobodu mi dal.

Jsem bílá lilie v nesnázích,
Ty zahradník co utrhl mě a dal do vázy.

Jsem jedna z tisíců vlaštovek,
co na podzim odlétá,
Ty jsi chovatel co počká do léta.

Jsem jedna z tisíců a umím čarovat,
ale oba víme, že největší kouzlo
je umění milovat.
Autor nathre, 18.08.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí