Čekání na vlak

Čekání na vlak

Anotace: pro tebe..ty víš kdo :o)

Chtěl bych si s Tebou promluvit,
ale ty mě nechceš vidět.
Chápu...
Já chtěl sem se tisíckrát omluvit,
jenom bych se nesměl stydět.
Snad chápeš...

!!!Nechtěl jsem!!!
Aby to došlo tak daleko,
ale je to jenom moje chyba.
Vím já,
co mě k tomu přimělo?
sex bez lásky,
je jako v rybníku leklá ryba.

Ublížil jsem strašně moc,
mě bolí to však ještě víc.
Opravdu...
Jedna zkurvená krátká noc,
už nevrátí mi Tě nic.

Já miloval jen tebe,
snad takhle Ti to dokážu.
Snesl bych Ti modré z nebe!
Pozdě...
Teď výhodnou službu nám oběma prokážu.

Na tvrdou zem si lehám,
a na svůj poslední vlak čekám.
Chvilku si tu pobudem,
spoždění mít snad nebudem.
O tvrdou kolej si hlavu opřu,
krvavé slzy s tváře setřu.

Už slyším vlak blízko,
srdce,smrštěno v malé hrudce.

Už snad nikdy neklesnu tak nízko,
Vlak,snad mi srazí hlavu rychle, prudce.
Autor chroust17, 18.08.2006
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

EMO-cionální :D Chach - tedy...máš velmi zajímavé nápady,pointy,myšlenky...jenže mi přijde,že se vcelku dost ztrácíš v tom,jak to básnicky podat.

13.09.2007 18:57:00 | ztracená

Je to hezky napsáno,ale ať je proboha konec jiný.

20.08.2006 18:47:00 | s.e.n

Mě se to tedy líbí...!

19.08.2006 08:24:00 | beruška024

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí