Zbývá

Zbývá

Anotace: To prázdné ticho zžírající do šílenství

zbývá ti jen NENÁVIDĚT všechny knihy
s krásnými řádky stránkami obaly a názvy
a přitom SEBE nevidět
zbývá ti JEn usednout a zkamenět
při SNAZŠÍm poslechu něhy
NEŽli bys MILOVAT mohl jizvy
DRUHÉ housle umrle zaplakaly
smyčec sklouZl po myšlence
kaRafiáty barvy rŮže DOkvetly
umřely
Autor Thilion, 18.08.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

excellent

02.10.2006 06:40:00 | Routa

Velice zajímavé. Pro snažší orientaci bych doporučoval použít tečky a čárky.

19.08.2006 02:19:00 | Remove

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí