Bez hranic

Bez hranic

Anotace: ..s rezervou..

Písek do dlaně já sypu Ti,
jak zrnka lásky.
Chytej je každé
ať nezmizí mezi oblázky.
Ta zrnka nasypeme do poháru.
V nektar se promění
a budeme pít
až do dna mámení.
Potom vzneseme se ke hvězdám,
kde tanec započneme.
Nikdo na nás nedosáhne,
nikdo nás nechytí.
Pak odtančíme spolu
a na nebi hvězdu svou vytvoříme.
Autor Fallen, 18.01.2005
Přečteno 665x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí