Noční láska

Noční láska

Anotace: ...

Měsíc již vychází
a mě miláček schází.
Ona je někde sama a já sám,
komu pak dnes polibek dám?
Hvězda na nebi bliká,
Tomáš po lásce vzlyká.
Vzlyká a moc mu chybí,
kdypak ji asi políbí?
Koukej lásko,hvězda padá.
Přej si ať vydrží naše láska mladá.
Hvězdy již na nebi září,
je skvělé že se nám tak daří.
Hvězdy září a mě deka hřeje,
kdepak je ta láska,která se tak ráda směje?
Moc mi chybí,nikdo mě nehladí.
Její přítomnost nikdy mi nevadí.
Není tu nikdo,kdo by mi dal polibek na noc.
Lásko miluji tě moc!
Autor Dindane, 22.08.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí