Nevěrná

Nevěrná

Anotace: not poet

Celý svůj život
hledám správnou cestu,
ale nějak ji stále nemůžu najít.
V duši mám trápení,
protože stále dělám jen
špatná rozhodnutí.

Už mu víc nechci ubližovat.
Nechci být důvodem kvůli kterému
vždy,když odcházím,
vidím,jak umírá kousek z něho.
Už ho nechci zraňovat,
připravovat o život.
Nechci být…
vrahem.

Naše láska,jeho důvěra,
to už rovnou můžu vzít zbran a přiložit mu
ji k hlavě.
Ukončit to.
Už v tom nechci pokračovat,nechci ho trápit
Autor Gamy, 23.08.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí