Vesmírná noc

Vesmírná noc

Anotace: Bla bla bla

Letíme spolu noční oblohou,
Držíš mě pevně za boky,
S divnou směšnou polohou,
Tady neslyšíš ty lidské kroky,

S úsměvem tě líbnu na tvář,
Když vedle nás je mléčná dráha,
Spadla hvězda podívej ta zář,
Už k ránu se lehce zdráhá,

Unášíš mě tou letní nocí,
Chceš aby to takhle stále bylo,
Už ale blíží se vše ke konci,
To se nám to krásně snilo…:o(
Autor Gamy, 23.08.2006
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nějak mi to místy zadrhává ...
...škoda ...

23.08.2006 13:58:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí