Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: .....

Je divný když pořád sedíš a sníš
nehejbeš se, i když smíš.
Jsi zamlklá ale uvnitř mluvíš
snad svým orgánům se chlubíš?
Jsi taková zvláštní
lekáš se když do stolu někdo praští.
Myšlenky v hlavě ti běhaj
přemejšlet o čem?-to nemaj!
Snad jen-o něm?
Pozor, ať se nespálíš. Hraješ si s ohněm!
Směješ se a nemáš čemu
i v sebemenším pohlazení hledáš velkou něhu.
Nic tě nerozhodí
snad jen, když tě někdo škádlívá a zlobí.
Miluješ všechna nová rána...
...vždy já jsem zase zamilovaná!
Autor Marylin, 25.08.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí