Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Pro....

Spinkals, a já myslela, že mě pod zavřenými víčky sleduješ.
Snil sis, a já chtěla, aby začala pohádka, kde mi věrnou lásku slibuješ.
Usmíval ses, a já tě musela pořád hlídat očima, jak ve spánku si libuješ.
Funěls, a já za každou cenu chtěla vědět, jestlipak mě taky miluješ!
Autor Marylin, 25.08.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné, takové ze života:))

25.08.2006 13:24:00 | sejko_no_pi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí