Polibek

Polibek

Anotace: uvažte sami

Polibek

Jak květina mi hozená.

Polibek

Jak nekonečná hlubina.

Polibek

Jak 100let času.

Polibek

Jak němý prostor bez hlasu.

Polibek

Jak utržená jahoda.

Polibek

Jak trní co tě pobodá.

Polibek

Jaký první takový i poslední.

Polibek

Jak mrak co slunce zatemní.

Polibek

Jak chleba co tě nasytí.

Polibek

Jak jedna ryba v celé síti.

Polibek

Jak těžká hádanka.

Polibek

Jak inspirace básníka.

A přesto je to pořád jenom polibek.
Autor JimmiV, 19.01.2005
Přečteno 4143x
Tipy 1
Poslední tipující: Kelly Lattinová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (18x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí