Schránka

Schránka

Anotace: Tohle je trochu starší věc...

Kouknu se,co na mě čeká ve schránce,
poslal jsi mi své srdce v obálce.
Dobře si ji zalepil
snad,aby se její obsah neztratil.
Na obálku jsi napsal moje jméno,
to si ještě nevěděl,že mám jiného.
Pláču a držím v ruce obálku...
Je příliš pozdě,aby jsme se k sobě vrátili,
už dávno jsme jeden druhého ztratili.
Autor Kariš, 27.08.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela pěkná výpověď.

27.08.2006 14:47:00 | šedá bílá myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí