Navždy opuštěn.

Navždy opuštěn.

Anotace: Už nikdy se neozvala.

Je tomu jen jeden den, co tu smutně sám sním sen.
Ty jsi mi svým odchodem dala vypít číši pravdy.
Na křídlech tušení odnesla jsi letní den,
jenž hřál mě spolu se sluncem co tetelil se v srdci,
jak kotě v klíně, já nevěděl že navždy.

Je tomu teď právě rok, co tu smutně sám sním sen.
Ty jsi mi svým odchodem vzala každý nový den.
Tak tu v krutém poznání pláču nad svým osudem,
opíjím se kalichem hořkosti a poznání.
Já zůstal jsem opuštěn a myslím, že navždy.
Autor Rendy, 15.07.2004
Přečteno 1016x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozchody většinou jsou začátkem něčeho nového i tak se lze na to dívat. Ale bolí a je otázkou citu jak dlouho.

04.06.2006 20:12:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí