Mám tě pořád rád.........

Mám tě pořád rád.........

Anotace: .........i když tu už nejsi..................měl sem hrozně strašnej konec vztahu nebyla to smrt,ale dá se to k ní přirovnat.

Mám tě stejně rád,
není míň,je jen víc.
Mám tě rád,
dýchal bych za tebe z plných plic.
Tys však odešla,
odešla jsi mi na věčnost.
Já divil jsem se,proč jsi ten večer nepřišla.
Nevěřil jsem,že to může být skutečnost.
Přišel za mnou policajt,že jsi měla nehodu.
Podlomila se mi kolena,do očí vhrkly mi slzy.
Klečel jsem před domem a plakal,že nikam nepůjdu.
Umřela jsi bez bolestí,ale pro mě to je moc brzy!!
Chtěl jsem tě požádat o ruku,
proč já mám takovou smůlu!!
Na štěstí dneska nemáš záruku,
teď koukám už jen na nebe vzhůru!!
Autor Dindane, 31.08.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí