Naše láska

Naše láska

Anotace: jedna ze šuplíku..když jsem milovala..asi 5 let stará..

Tvé oči se do mých vpíjí,
tvé ruce jako hadi svíjí.
Tvými polibky mé tělo hoří,
hrdé srdce láska koří.
Do noci proudí naše steny,
do ticha kolem roztroušeny.
Žár lásky opájí mé tělo,
srdce by štěstím umřít chtělo.
Minuta letí po minutě,
miluju nebo nemiluju tě?
Hvězdy už střídá nový den,
tak si mě ještě jednou vem!
Možná je to dnes naposledy,
nebo ti v srdci roztají ledy?
Teď je mým nepřítelem čas,
ty si mě bereš zas a zas.
Co řekneš ráno nevíš sám,
přišla konečně láska k nám?
Nebo i tohle je jedna z těch nocí,
co večer začnou a ráno končí?
Ráno nevíš,jestli chceš mou lásku,
nebo jen vášeň bez závazků.
Já pokořená z těch našich rán,
žádné otázky ti radši nedávám.
Autor Erixa, 03.09.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí