Zpátky

Zpátky

Anotace: zase sem se vratil tam, kde je moje místo

Zpět k neštestí, už zase bolí mě zápěstí
je zpátky to poraněné srdce, zpátky láskou polámané ruce
řeky slz razí si cestu dalším dnem, topí lidi svým snem
zpoutané city našli svůj domov, vědeli kde je, jen
nechtěli znát cestu, každým dnem znělo zpátky přestup
přestaň házet flintu do žita,zase nový den stebou počítá
Autor Sebastian_13, 03.09.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vracíš se sice hezkou básní,ale Nevracej se!

03.09.2006 13:41:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí