A Tys nepřišel

A Tys nepřišel

Anotace: ...aby ON věděl, co pro mě znamená...

Ponuré tóny flétny se rozeznívají
v tančícím tichu
ruku v ruce se samotou,
holé koruny stromů
se vpíjí do půlnočního nebe,
pláče …

A Tys nepřišel.

Slíbila mi
hvězda nejjasnější z hvězd
svézt se ve Velkém voze,
čekala jsem na Tvé kroky,
chtěla jsem Ti darovat noc…

A Tys nepřišel.

Promlouvalo ke mně Slunce,
zahalilo mě svými pažemi
a nechalo zářit s ním…
Ale bez Tebe mi bylo
i celé království Sluneční málo…

A Tys nepřišel …

Nač slýchat nejlíbeznější tóny,
k čemu nechat si padat do dlaní
nejjasnější hvězdu oblohy,
neb tančit se samotným Sluncem,
králem vesmíru,
když nemůžu být s Tebou…?

…to Ty jsi moje všechno…
Autor MishaX, 06.09.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen dál, holka, jen dál...

07.09.2006 08:39:00 | Who cares a lot

Děkuju za pochvalu, ale jen jedna informace: ja jsem holka! :D

06.09.2006 19:58:00 | MishaX

Upřímně? Tohle je první věc, která mne neunavila a vzhledem k tvému věku i velmi mile překvapila!!! Jen dál, chlapče, jen dál...

06.09.2006 19:42:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí