...a já půjdu...

...a já půjdu...

Anotace: ...rozešel se se mnou...

Ztratila svůj třpyt,
a zmizela za mraky chyb
ta hvězda, co nad námi zářila,
je tak těžké hledat ji
a nenalézat …

Vyschla ta jediná
kapička naděje,
co protékala skrze jeho dlaně,
tak rychle, přec tak pomalu,
a jeho pohledy
mě nešetrně probodávaly,
a teď krvácím,
nechal mě tu stát …

Zůstalo stát a přestalo bít
srdce, co pro něj tu žilo,
poslední výdech a všechno skončí,
zastavte svět,
jedna z Vás chce odejít,
tak otevřete dveře,
… a já půjdu …
Autor MishaX, 09.09.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí