Krajina s měsícem

Krajina s měsícem

Anotace: .....

I měsíc ubývá
a pomalu se ztrácí.
Z lásky nic nezbývá.
Mít rád se nevyplácí.

Tváříš se netečně,
tvá tvář je z kamene,
všechno je zbytečné.
Trvalé. Neměnné.

V krajině bez lidí
smutno, jak v srdci mém.
Pro slzy nevidím
v krajině s měsícem.
Autor danav, 12.09.2006
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen mě malinko ruší ..tvá tvář, jinak se mi líbí

13.10.2006 18:39:00 | Sima

Hezounká.

22.09.2006 21:48:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí