Schůzka s tebou

Schůzka s tebou

Anotace: ... není co dodat ... :-)

Celý den jsem se na tebe těšila!
I tvoje slůvka v telefonu ožila,
v naději, že opět čekají nás společné chvíle,
nezapomenutelné, krásné a milé!

Konečně se za ruce držíme,
v pohledu očí se navzájem topíme,
mezi polibky graduje láska a něžný cit,
jsme šťastni, že spolu v obětí můžeme být.

Těchto vzácných okamžiků si vážíme,
teď jsme jen MY DVA a problémy neřešíme!
Lásku si nabíráme na celou dobu
až zase nebudeme spolu.

Na rozloučenou mi pouštíš písničku,
co hřeje mě v mém srdíčku.
Šeptáš mi mezi tóny not:
LÁSKO, JSI CELÝ MŮJ ŽIVOT!!!
Autor Dalimila, 26.01.2005
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí