Světlo v okně 3

Světlo v okně 3

Anotace: poslední báseň z této trilogie

Sbírka: Omyl číslo 1

Je zhasnuto
Nikoho nečekám dnes ani zítra
Jen stíny vzpomínek z rohů se mi smějí
Nezapomněls, nejsi zaneprázdněný
Prostě jen netoužíš po mé společnosti
Po tom všem
Chlubila jsem se Tvou přítomností
Každý Tě viděl večer přicházet
Snad celá ulice byla s námi
Když jsi mě líbal a objímal
Když jsme se spolu milovali
U okna
V noci
Při světle
S roztáhnutými žaluziemi
Trvá to vždycky jenom chvíli
Stačí pár pěkných láskyplných slov
Věřím čemukoliv
Nepoučitelná, otevřená, zrazená
Bloudím tou ulicí znovu a znovu
Dívám se do všech těch oken
Všude se svítí
Jen ne v tom mém
Stydím se, skrývám svoji bolest
Závidím těm, co mohou rozsvítit
Topím se ve víně, tancuji ve tmě
A zase ztrácím
Jako by mi láska nebyla souzená
Raději žít ve tmě než přiznat to
Raději už nikdy nerozsvítit
Snad jednou
Pro pár chvil
Protože já se nepoučím
Znovu a znovu budu milovat
Znovu a znovu zhasínat
Autor unstoppable, 14.09.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dobrá !

16.09.2006 07:22:00 | skaj

Zdravíčko, kóčo. jak je? musíme pokecat

14.09.2006 12:23:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí