Minuty štěstí

Minuty štěstí

Anotace: Když jsem byla tenkrát zamilovaná. (psáno před pěti lety)

První náznak sympatie.
První pohled do neznámých očí.
Letmý úsměv.
Ty pohledy do prázdna.
A trpělivost, čekání kdy se zase objevíš.
První dotyk.
Tvojí rukou.
Mě celou rozechvěl.
První slova.
Zněla mi jak vůně růží, ptačí zpěv, jarní vánek.
První políbení, pohlazení.
První rande.
První společná procházka.
Vyznání lásky.
První hádka.
Naše první milování.
To nepopsatelné milování.
První dlouhé odloučení.
Bylo hrozný, věčný, smutný, nekonečný, všelijaký...
Poslední objetí, vyznání lásky.
Poslední telefonát, poslední pocit blaha.
Poslední zklamání, trápení, slzy.
Poslední naděje.
Poslední pohledy.
První pocit samoty.
Autor Marylin, 19.09.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

mám husí kůži...nádhera..

05.07.2007 14:27:00 | Nemůžu zapomenout

Sklamanie,trápenie ,slzy,
viem ,niekedy bývam drzí
ako v šachu,aj v živote dostaneš mat,
čo sa Teba týka , MÁM HLAD!

...to ja len tak,
v rámci Tvojej básne...

19.09.2006 13:46:00 | džemo

Hezké. Opravdu.

19.09.2006 11:16:00 | Dane

Hezké. Opravdu.

19.09.2006 11:15:00 | Dane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí