Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: ...jsou to slova na píseň: Valčík na rozloučenou,kdy jsem dostala své první "kopačky"...

Už doznívá i píseň Tvá,
co jsi míval tolik rád…
Já vím, že nejsem jediná
a proto vzpomínám…

Vzpomínám, jak jsme spolu šli
a Ty jsi sliboval,
sliboval jsi mi lásku svou
a já Ti věřila.

Teď za Tebou se otáčím
a doufám, že už víš.
Že víš, co jsi mi udělal,
i když já Ti odpouštím.

Ty jsi ten, co mi ukázal,
že k lásce jíti lze.
Jenomže láska končívá,
když zrovna nechceme.
Autor Aniba, 31.01.2005
Přečteno 618x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí