*JÁ*

*JÁ*

Anotace: Starou lásku vyhání nová...

Starou lásku vyhání nová.
Jen tys to přísloví obrátil.
Objevil se někdo,
nebyl to jen tak kdekdo
já říkala si, jaká je to láska snová,
tys přišel a domněnku mou vyvrátil.

Co to skrýváš? Co to tajíš?
Co je za tvou kůží snědou?
Jaký poklad si to střežíš,
že ostatní za tvým stínem blednou?

Nechápu a nerozumím.
Hlavu mi dovedeš jen ty poplést.
Srdcem se s tebou dorozumím,
lásku tvou si nechám větrem donést.

Šepot srdcí slyším z dálky,
tělo mé se probouzí.
City stávaj ze zahálky,
jsme jen my dva, ubozí.

Toužím vzdát se tvému tělu.
Toužím se ti poddati.
Za noci, či v pološeru,
velkou touhou vřískati.

S tebou jsem to pouze já.
Nikdo není mezi námi.
Jen mé srdce láskou plá
a tvé srdce je tu s námi...
Autor Christien, 30.09.2006
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí