ONA

ONA

Anotace: Však víme Issy ;)

pěkna dívka jako květ
neviděl te krasy svět
vlasy jako kaštan hněde
tvaře měla jemně snědé

lide ji radi měly
nikdy na ni neopoměly
někdo umíral však strachem
aby nedopadlo to krachem

ja jediny rym na tom mam
a rad ho sem sam dam
je to ještě male ptáče
aby přišla do jinače

strachy na zem nepadejte
a a mně za to nevynadejte
je pravdu říkam a to jest tak
je rozumna po rodičích a ne jinak ;)

pro kamaradku ;)
Autor GeD, 02.10.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí