lampička

lampička

Anotace: ..prostě miluju..

Tma se pod polštář
nám dívá,
měsíc svítí lampičkou,
Tvoje prsty
mezi mými jsou
Tvoje dlan
se v mojí skrývá,
po mý tváři
Tvý prsty jdou
a naše láska
září i tmou.

V jediném tom pohlazení,
ukryto je tajemství,
které každý z nás
ve svém srdci nosí,
nad lásku víc není,
to už každý dobře ví,
s ní bohatí jsme,
ikdyž jsme bosí.

Řeklas mi
miluju Tě LÁSKO
a v duších
rozhostil se klid,
řeklas
chtěla bych jen
s Tebou stále být.
Řeklas mi
miluju Tě LÁSKO
a v jediný okamžik
nastal citů rychlý spád,
když řeklas...
...MILUJU TĚ LÁSKO...
Autor chalcedon, 02.10.2006
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsaný.

02.10.2006 22:44:00 | janewe

3 slova a takovej vodopád:))

02.10.2006 21:13:00 | Trdlo

"dlan", "ikdyž" - oprav si chybičky :-)

Láska, jak nás lidi umí krášlit, že? :-)

02.10.2006 20:12:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí