Západ sluníčka

Západ sluníčka

Anotace: :)

Zamilovaní na vysokém kopci sedí,
málo však o sobě vědí.
Už dlouho tu čekají na západ sluníčka,
oběma klíží se únavou oční víčka.
,,Podívej,už zapadá!"řekne tiše chlapec a uchopí ji za ruku.
Prožívají krásnou chvíli,vzduch je čistý,všude ticho,nelze slyšet žádných zvuků.
Autor Gagulii, 01.02.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí