Nechci tě nikdy ztratit

Nechci tě nikdy ztratit

Anotace: láska...skvělá věc

Já jen tebe miluji,
každé ráno růže ke dveřím ti shazuji.
Chtěl bych tě neustále jen u sebe mít,
lásko.Bez tebe nedá se žít.
Pohladit po vlasech a pusu na čelo,
komu by se před spaním nechtělo.
Nesnáším ty chvíle posledního polibku,kdy musím domu.
Miláčku,proč nemůžeme být stále spolu?
Já bez tebe nevydržím ani minutku,
Stále myslím na tebe.Z lásky a trochu ze smutku.
Ze smutku jen když se mnou nemůžeš být,
každou noc musím o tobě snít.
Tebe nemít,nemá život smysl.
Ve škole ani nedávám pozor,jen tobě patří má mysl.
Ty víš,že mé srdíčko jen tobě patří,
miluji ten pocit když tě mé oči spatří.
Rozzáříš se a já též,
jsem šťastný,že se mnou seš.
Vím a vím to rád,že jen mne miluješ.
Že srdíčka s mým jménem si do sešitů maluješ.
Nechci tě nikdy ztratit,
pokud ten den přijde,budu si muset asi život zkrátit.
Miluji tě z celého srdíčka,
jsi má jediná,nej..má beruška.
Nevím,jak lépe své city vyjádřit,
teď budu zase noc čekat,až se naše tváře budou moct rozzářit...
Autor Dindane, 04.10.2006
Přečteno 1990x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je nepodstatne jak napises.dulezitejsi je ze to co citis je oparvdove.hodne stesti v lasce...:)

05.10.2006 11:05:00 | fiXXXer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí