lhar nebo zbabelec?

lhar nebo zbabelec?

Anotace: pribech co se mi nedavno stal:'(

Byl semnou šťastný říkal mi to,
pak nevím jak cosi se zvrtlo.
Na dlouhou dobu musel odejít,
s jiným snažila jsem se být.

Najednou z nenadání volal mi,
prý miluje mě říkal mi.
o ruku mě požádal se slovy,
prosím odpusť mi.

já ano řekla mu,
bydlely jsme spolu.
moc jsme se milovaly,
srdce svá si darovaly.

jednoho dne odešel,
a už nikdy nepřišel.
Já na něj stale čekám,
že se vráti stále doufám.

i když s jinou je teď šŤastný,
i přes to že mě to ničí.
doufám že myslí na ty chvíle krasný,
co teď nejsou vůbec ničí.

nevím co dělat dál,
jak získat ho zas mám.
chci vedle něho zas usínat,
jeho něžná slova slychávat.
Autor nikkyS, 07.10.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí