Sen

Sen

Anotace: Někdy člověk trochu trpí?!

Dnes v noci zdál se mi snad krásný sen,
končil v něm jeden úžasný den,
a my leželi v posteli s nebesy,
krásně jsme se milovali a krásná slova říkali,
ale už zas vím, že teď s jiným jsi,
že on Ti říká, rád Tě mám
a já zůstal zase sám!
Autor Bogieman, 03.02.2005
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí