První polibek

První polibek

Anotace: Není to skvělé, je to skvělé!:-)

Sbírka: Moje snění s ní a o ní

Před tou chvílí je člověk pln strachu,
v hlavě se mu honí myšlenka každičkého krachu,
člověk by na tu chvíli nedal ani sebemenší sázku,
ale ve vteřině se strach mění ve štěstí a lásku,
nejistota rozpustí se jak ten nejsilnější led,
a zažehnutou lásku nezničí ani ten nejhorší jed,
tak co může být krásnější zážitek,
než s novou láskou, první polibek!?
Autor Bogieman, 03.02.2005
Přečteno 3482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (24x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí