Sny touhy vášně

Sny touhy vášně

Anotace: I sny přináší vášnivé chvíle a bouře citů. Stačí jen a jen snít a sny se jednou stanou skutečností.

Vášeň proniká sny a v touhu se mění,
doteky, polibky, v srdci láska hřeje,
o nekonečné lásce a štěstí snění,
kdy každým pohledem duše se směje.

Srdce plné lásky a radostí,
srdce plné tajných snů a přání,
přání mazlení a něžností,
přání hlazení, přání milování.

Sny polibků, vášní a toužení,
Sny rozkoší, jenž konce nemají,
jazykem na prsou a rtech kroužení,
sny při nichž se až dech zatají.

Sny plné slov moc rád Tě mám,
slov toužím po Tobě a chci Tě,
jiskřících svíček plný chrám,
či kytice růží vonících v bytě.

Sny za hranicí fantasie a čarování,
sny horkých nocí plných laskání,
sny nikdynekončícího milování,
sny vzdychání a rozkoší sténání.

Byť pouhý sen a jaká to velká moc,
byť pouhá fantasie, pouhé zdání,
sny touhy vášně snít každou noc,
život je pln splněných snů a přání.
Autor Martin M., 03.02.2005
Přečteno 6785x
Tipy 4
Poslední tipující: kaCZenka, Theoja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (80x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí