Miluji II.

Miluji II.

Anotace: ***

Miluji.a to jen tebe,
Jsi anděl,kterého vyprosil jsem si z nebe.
Jsi pro mě poupátko voňavě kvetoucí,
chtěl bych ti dát své srdíčko planoucí.
Chtěl bych ti ho dát a pak uletět,
do celého světa se rozletět.
Do celého světa a všude povědět,
že se milujeme.Musel by se to každý dovědět.
Že se milujeme a jsme spolu šťastní,
překrásný vztah,ten je nám vlastní.
Překrásný vztah.To umíme mít.
Lásko,chtěl bych s tebou navždy být.
Lásko,chtěl bych jen tebe líbat,
ráno po probuzení tebe vedle mne vídat.
Ráno po probuzení dát ti polibek a do postele snídani,
večer udělám ti jídlo do vany.
Večer,udělám nám hezký,při svíčkách.
Víš,jak zpívá se v písničkách.
Víš,jsi jak kovy vzácné.
Milovat tebe,to je tak krásné…..
Autor Dindane, 17.10.2006
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v jeden den a napíšeš tak rozdílný básně,ty asi nebudeš moc v pořádku,měl by sis zajít za doktorem,chce to aby ti určil diagnozu,kterou nepatrně tuším.Jen piš,ať to ze sebe dostaneš.citát:každý šílenec má v sobě kus genia.Nebo to bylo obráceně :)

17.10.2006 20:25:00 | Lipschowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí