Sen chce se líbat

Sen chce se líbat

Anotace: ...

Sejdeme se na kraji
Našich doteků
Ty, cos mi dal potají,
V noci ve spěchu
Mé tělo sčítá
K ránu ze sazí
Už zase lichá
Čísla vychází

Zpropadené svítání
Směj se klidně dál
Káva ticho zachrání
Sen se nedozdál
Rty v dálce mizí
Dlaně zastudí
Už nenabízí
Už se probudil

Saze sklízím z polštářů
Pírka na hraní
Klíč od starých žalářů
Mi přistál na dlani
Zas budu volná
Ohně založím
Ta ústa smolná
Zmizí jako dým

Listí zvolna opadá
Ze všech kaštanů
Láska ještě nezvadla
Sen si umanul
Že chce se líbat
Chce své přístřeší
Čas přestal zívat
Rány ošetří
Autor Jn.s, 23.10.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí