Amores peros!

Amores peros!

Anotace: Tohle neni básnička..spíš..no já ani nevim. Ale přečtěte si to...A napište komentík.

Láska je prý krásná
Amores peros!
Láska je prý sladká
Amores peros!
Láska tě prý povznáší
Amores peros!
Láska prý vždy vyhraje
Amores peros!
Láska ti pomůže
Amores peros!
Láska ti vrátí sílu
Amores peros!
Láska ti ukáže cestu
Amores peros!

Po teď kecy!

Láska je hořká
Amores peros!
Lásky vždy prohraje
Amores peros!
Láska ublíží
Amores peros!
Láska ti vezme všechnu sílu
Amores peros!
Láska ti zaterasí cestu.

LÁSKA JE KURVA!
Autor ajamaja2, 24.10.2006
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím, podle mého vkusu tam možná bylo přeamoresperosováno...

30.12.2006 19:31:00 | Lisa Kloboučková

nevím, podle mého vkusu tam možná bylo přeamoresperosováno...

30.12.2006 19:30:00 | Lisa Kloboučková

Upe moc luxusní! A velmi výstižné!!!

03.11.2006 12:29:00 | Majketka Pietraszová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí